2015. március 30., hétfő

Cart


Cart

Ország: Dél-Korea
Hossza: 110 perc
Formátum: Hardsub
Rendezte: Boo Ji-Young
Írta: Kim Kyung-Chan
Megjelenés: 2014. November 13.
Főszereplők:
- Yum Jung-Ah: Sun-Hee
- Moond Jeong-Hee: Hye-Mi
- Kim Young-Ae: Soon-Rye
- Kim Kang-Woo: Dong-Joon
- Do Kyung-Soo: Tae-Young
- Chun Woo-Hee: Mi-Jin
- Ji-Woo: Soo-Kyung
- Hwang Jung-Min: Ok-Soon

Történet:
Igaz történet alapján. Sun-Hee két gyermekes családanya. Hye-Mi egyedülálló anya. Soon-Rye már 20 éve dolgozik takarítóként. Ami a közös bennük, hogy mind a hárman ideiglenes munkavállalók a The Mart nevű üzletnél. Azonban az üzlet egy nap, minden különösebb ok nélkül elbocsájtja az össze ideiglenes munkavállalóját, ezzel kivívva a hölgyek haragját, akik igazságtalannak találják az üzlet döntését. Így elkezdődik a harc az elbocsájtott munkások és az üzlet között. Vajon sikerül a hölgyeknek visszaszerezniük az állásukat?

A film Hardsubos, szétdarabolt. Ha nem megy az összeillesztés, akkor nézzetek be a Segítség! menüpontba. ^^

Letöltés (hardsub)
Share:

8 megjegyzés:

  1. Sajnos nem jövök rá hogyan is lehet innen a feliratot letölteni...

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a film fordítást ..igazi gyöngyszem volt ..( mivel 2007 ben történtek az események ÉN úgy gondolom ez a probléma azóta sem oldódott meg ..és mi magyarok is rohamosan ebben az irányba haladunk...) Nagyon tetszett...Köszönöm..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülünk, hogy tetszett. ^^ Igen, sajnos nagyon ebbe az irányba haladunk mi is, és ha az emberek nem kapcsolnak hamarosan, rossz vége lesz. :(

      Törlés
  3. Remek film volt, örülök, hogy láttam ezt a hősies küzdelmet - ez is egy olyan film, ami erőt tud adni a nézőnek, hogy holnap is folytassa a "küzdelmet".
    Köszönöm a munkát.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépen köszönöm a filmet. A "mesék" világából a valóságba! Hogy durva?Igen! Néha ilyen a valóság-------- sajnos!!

    VálaszTörlés