2015. május 31., vasárnap

EXO Next Door 15 & 16.rész


Ország: Dél-Korea
Műfaj: Romantika, vígjáték
Részek száma: 16
Részek hossza: 9-20 perc
Formátum: Hardsub
Írta: Oh Boy Project
Rendezte: Lee Kwon
Vetíti: LINE TV & NAVER TV Cast
Vetítés: 2015. 04. 09 – 2015.05. 28.
Főszereplők:
- Moon Ga Young - Ji Yeonhee
- Park Chanyeol - Park Chanyeol
- Oh Sehun - Oh Sehun
- Do Kyungsoo - Do Kyungsoo
- Byun Baekhyun - Byun Baekhyun

15 & 16.rész

Hát elérkeztünk ehhez is. EXO Next Door utolsó két része. ToT
Sajnálom, hogy ilyen hamar véget ért, mert az egyik legjobb, amit valaha láttam. Szokásos idézetes dolgot nem kaptok, mert túl szomorú vagyok ahhoz, hogy írjak, plusz kicsit se akarom lelőni a poént. Úgyhogy csak annyit mondok, hogy nézzétek meg és olvassátok el a mellékelt magyarázatot, ami a 15. részhez kapcsolódik.
Köszönjük, hogy velünk tartottatok és reméljük, hogy továbbra is követni fogtok minket.
Valamint, ha tényleg kiadják a sorozathoz tervezett filmet, amiről beszéltek, akkor azt nálunk mindenképp megtaláljátok. OuO
És akkor most a magyarázat:
"Ha tolnak, te húzol!"
Főhősünk kedvenc barátnője, arra a szitura próbál rávilágítani ennél a mondatnál, hogy egy adott  kapcsolatban, amiben mindig az egyik fél az, aki tesz valamit a kapcsolatért és annak érdekében, hogy a másik fél is végre lépjen, "visszahúzódik" (nem keresi a másikat stb). A feliratban ez kicsit furcsán jött le, mert nem tudtuk rendesen átadni, így meghagytuk azt, ami az angolban volt.
Legalábbis a japán felirat alapján erre következtettem és találtam is egy kifejezést rá --> 押してもだめなら引いてみな "ha úgy nem megy, hogy tolod akkor próbáld húzni"(tudom nem hangzik túl szépen de tükörfordításban kb ezt jelenti - Ramedyan :) ).

15.rész


16.rész

Share:

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm az utolsó két részt, nekem is fáj a szívem, hogy vége. :( Köszönöm, hogy ilyen gyorsan lefordítottátok az összes részt, és a jó minőségű videókat is, nem nekem kellett össze vadászni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mit. Mi köszönjük, hogy velünk tartottatok. OuO

      Törlés